İstanbul’da En İyi 10 Meksika Restoranı 

İstanbul’da en iyi 10 Meksika restoranı dünyaca en eski mutfağa sahip olan, tahıllı gıdalardan faydalanarak hakiki zeytinyağından vazgeçmeden ortaya çıkan enfes lezzetlerin durağıdır. Bol acılı bol baharatlı bir lezzet durağı olan ve İstanbul’da en iyi 10 Meksika restoranı olarak ziyaret edilen mekânlar arasında yer almaktadır. Meksika ateşi olarak da halk dilinde yer edinmiş lezzetli bir yemek kültürüne sahiptir.

Daha önce İstanbul’un Tadına Doyulmaz Sokak Lezzetleri  başlıklı yazımızda İstanbul’daki en iyi sokak lezzetlerini sunmuştuk sizlere. Şimdi de İstanbul’daki en iyi 10 Meksika Restoranını sizlere sunuyoruz.

Dünyanın her yerinde nerdeyse mutfağı bilinen ve severek yenilen bir mutfak kültürüne sahiptir. Meksika mutfağının en bilindik ve sevilen yemekleri arasında taco ilk sırayı almaktadır.

Meksika mutfak lezzetlerinin İstanbul da bulunan en çok tercih edilen ve sevilen restoranları sizler için sıralayalım.

Los Altos Meksika Restoranı, Taksim

Meksika ambiyansını restoranın içerisine girer girmez fark edilen ve sizleri büyülen bir görüntü ile karşılaşacaksınız. Los Altos sizlere yemekleri ile sizlere Meksika lezzetlerinin tamamını yaşatmadan ayrılamazsınız. Meksikalı Şef Felipe Mendez’in danışmanlığında oluşturulan menüsünde tex-mex denilen Meksika fast food’larına yer verilmemiş. Daha rafine bir mutfak var burada.

Servis ve lezzet olarak en iyilerin arasında yerini alan Los Altos misafirlerini hoşnut ayrılmasını sağlamaktadır. Mekân yerinin manzarayla birleştiğinde lezzet ekstra bir gönüllerde yer oluşturmuş ve İstanbul’da en iyi 10 Meksika restoranı olarak almaktadır.

Los Altos Adresi: Tomtom, Yeni Çarşı Cd. no:38/5, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Don Pablo’s Mexican Grill, Rumeli Hisarüstü

Farklı lezzetler denemek isteyen insanların mekânı diyebiliriz. Meksika ateşinin hissedildiği sıcacık insanların bulunduğu bir mekândır.

Alışılmışın dışına çıkmak isteyen ve farklı menü lezzet denemek isteyenlerin ilk akıllarına gelecek olan Don Pablo’s Grill, Rumeli Hisarüstü restoranı gelmektedir.

Don Pablo’s Mexican Grill Adresi: Rumeli Hisarı, Türkan Şoray Sk. No:20, 34470 Sarıyer/İstanbul

Andel Burger & Taco, Erenköy

Hamburger dünyaca bilinen ve sevilen bir yemek türüdür. Meksika mutfağına ait olarak hem taco hem hamburger yiyebileceğiniz kalitesi yüksek farklı bir lezzet sizleri beklemektedir.

Samimi ve sıcak bir ortamı olan hamburger ve taconun lezzetlerini bir arada sunan, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan bir restoran olarak en iyiler listesinde yerini almaktadır.

Andel Burger & Taco Adresi: Erenköy, Şemsettin Günaltay Cd. No:175, 34738 Kadıköy/İstanbul

Ranchero, Suadiye

İçerisinde bulundurduğu Meksika mutfağının en sevilen tempura shrimp tacosu ile gönülleri fed eden bir restoran olarak bilinmektedir. Anadolu yakasında bulunan en gözde mekânlar arasında yerini almaktadır.

Ranchero restoranı iç dizaynı ve güler yüzlü çalışanlarıyla insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Meksika’ya gidilmiş gibi anbiyansı olan ve İstanbul’da en iyi 10 Meksika restoranı olarak ilk sıralarda yer almaktadır.

Ranchero Suadiye Adresi: Suadiye, Plaj Yolu Sk. No:4, 34744 Kadıköy/İstanbul

La Cuento, Karaköy

İstanbul’un en çok sevilen semtler arasında yer alan Karaköy de bulunan gidenlerin ikici kez gitmek isteyeceği bir restoran olarak bilinir.

La Cuneto restoranına nasıl gidilir Meksika’nın en lezzetli tacosunu sunan ve beğenilen bu restorana navigasyon kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz.

La Cuento Adresi: Kemankeş Karamustafa Paşa, Ali Paşa Değirmeni Sk. No:7, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Tacofit, Etiler

Farklı menüleri bulunduran, sizleri Meksika lezzetleriyle bir araya getiren Tacofit farklı başka semtlerde de yerleri bulunmaktadır.

Mekânda en çok Meksika usulü fasulye, baharatlı kıymalı chimichanga lezzetlerini denemeniz tavsiye edilir.

Tacofit Adres: Nisbetiye, Nispetiye Cd 42/A, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Burrito Shop, Caddebostan

Daha çok Meksika yöresinin sokak lezzetlerini tanıtan ve sevdiren bir restoran olan Burrito Shop deneyenlerin seveceği bir mekân olarak yerini almıştır.

Tavuklu menü, etli ve sebzeli birbirinden lezzetli çeşitleri bulunmaktadır. Burrito Shop nerede gitmek isteyenler için Caddebostan, Bağdat caddesinde bulunmaktadır.

Burrito Shop Adresi: Caddebostan, Bağdat Cd. No:298, 34728 Kadıköy/İstanbul

Tacoroll, Caddebostan

Meksika mutfağının ülkemizde ne çok sevilen lezzetler arasında yer alan taco adresi Tacoroll restoranı olarak bilinir.

Farklı seçenekleri bir arada tutan bir lezzet durağıdır. Cheescake denemeniz tavsiye edilir.

Tacoroll Adresi: Caddebostan, Kadirağa Sk. No:51, 34728 Kadıköy/İstanbul

W.I.N Mexican, Moda

İstanbul Anadolu yakasında bulunan mekânları ile sevilen lezzetler arasında quesadilla lezzetinin tek adresi olarak bilinir.

W.I.N Mexican restoranı nerededir sizlere Meksika lezzetlerini en iyilerini yaşatan bir mekân olarak bilinen adını en iyiler arasında geçirmeyi başarmış Cafer ağa mahallesi Rıza Paşa sokakta yer almaktadır.

W.I.N Mexican Adresi: Caferağa Mah, Rıza Paşa Sk. No:1/c, 34710 Kadıköy/İstanbul

Taco del Reyes, Beşiktaş

İstanbul da Meksika lezzetlerini tanıtana en iyi restoranlar arasında yerini almaktadır. Taco ve birbirinden lezzetli seçenekleriyle müşterilerini ağırlamaktadır.

En çok bilinen lezzetlerini sunarak İstanbul’da en iyi 10 Meksika restoranı olarak listeye adını yazdırmıştır.

Taco del Reyes Adresi: Sinanpaşa, Şair Nedim Cd. No: 46 D:C, 34353 Beşiktaş/İstanbul

İstanbul en iyi mekanlarİstanbul restoranMeksika restoranları
Yorumlar (0)
Yorum Yap